Termeni utilizare

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune acestor Termeni si conditii de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.
Dr. Carmen Badea, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului doctor-badea.com isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, Politica de confidentialitate, sectiunea Termeni si conditii de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
Acesti termeni si conditii de utilizare prezentate, sunt valabili si se aplica pentru toate website-urile din domeniul doctor-badea.com si pentru care Dr. Carmen Badea are calitatea de autor/proprietar/administrator.
In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.
Dr. Carmen Badea este proprietarul site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea Dr. Carmen Badea.
Dr. Carmen Badea va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita siteul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea Dr. Carmen Badea. Aceasta licenta nu include:
revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe site;
download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.
Dr. Carmen Badea prevede in sectiunea termeni si conditii de utilizare ca va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a site-ului atata vreme cat acest link nu descrie Dr. Carmen Badea de o maniera falsa, gresita sau jignitoare.
Conform sectiunii termeni si conditii de utilizare, licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a numelui/marcii Dr. Carmen Badea fara acordul prealabil scris al Dr. Carmen Badea.
Continutul site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al Dr. Carmen Badea.
Site-ul este furnizat de catre Dr. Carmen Badea pe o baza “asa cum este” si “atat cat este disponibil” . Dr. Carmen Badea nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la Dr. Carmen Badea sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Dr. Carmen Badea fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.
Dr. Carmen Badea nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. Dr. Carmen Badea nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului.